Home Печатено издание „Лице в лице” – печатена верзија – годишна претплата

„Лице в лице” – печатена верзија – годишна претплата

600 ден

Со оваа претплата на вашата адреса, по пошта ќе ви го доставиме актуелниот и следните 5 броја на списанието „Лице в лице”.
Адресата за испраќање на списанијата ќе биде онаа која ја внесувате при плаќањето на претплатата.

Го задржуваме принципот 50-50, а сега, градиме и заедница одговорни граѓани.
Купувајќи годишна претплата, вашата инвестиција во одржливиот развој и инклузивното општество, ја вложуваме на следниов начин:
– кај вашиот омилен продавач/продавачка, доколку внесете код на продавач во полето за купон – овде прочитај за повеќе за кодовите
или
– во социјалната иновација Социјално менторство, преку која продавачите се менторираат и се градат нивните вештини за отворениот пазар на труд.

Купувајќи „Лице в лице“ им помагате на многумина. Читајќи „Лице в лице“ си помагате себе си!