Home Електронско издание Годишно членство на платформата – пристап до сите содржини на „Лице в лице“

Годишно членство на платформата – пристап до сите содржини на „Лице в лице“

600 ден

Со годишно членство на дигиталната платформа, имате пристап до сите содржини кои ги продуцира „Лице в лице“ во текот на 12 месеци. Вашиот профил се активира автоматски со купувањето.
Дополнително, со секое ново издание на уличното списание, на мејл адресата која ја оставате при регистрирањето (која ја внесувате при плаќањето на членството/претплатата), ви испраќаме и информации за новостите, можности за вклучување на настани кои ги организира.

Го задржуваме принципот 50-50, а сега, градиме и заедница одговорни граѓани.
Купувајќи годишна претплата, вашата инвестиција во одржливиот развој и инклузивното општество, ја вложуваме на следниов начин:
– кај вашиот омилен продавач/продавачка, доколку внесете код на продавач во полето за купон (овде детали за овој дел)
или
– во социјалната иновација Социјално менторство, преку која продавачите се менторираат и се градат нивните вештини за отворениот пазар на труд.

Опис