дома И јас купив од Кико

И јас купив од Кико

Кристијан Марковски е дипломиран комуниколог. Тој е вклучен како продавач од редовите на „Паблик“, а е и долгогодишен волонтер на Црвениот крст на Град Скопје. Има 27 години и ќе го препознаете по харизмата и секогаш насмеаното лице, но и по одговорноста и упорноста.
Преку социјалните мрежи, кои, вели, се идеална алатка и за продажба на „Лице в лице“, Кико редовно комуницира со своите пријатели и поддржувачи:
– Me радува што со кодот KupivOdKiko имам можност да работам каде и да сум. Освен што ќе купат списание или годишна претплата, не заборавам на моите поддржувачи да им кажам и да го читаат списанието, за да ја одржуваат својата мисла здрава и активна – вели Кико

Сам си кажа тој, кодот за него е KupivOdKiko, а прочитајте повеќе за него, на овој линк

Прегледајте ги опциите подолу, потоа наполнете ја кошничката и прегледајте ја. При прегледот во полето за внес на код на купувач, внесете го кодот на KupivOdKiko. Така, Кико ќе знае дека сте негов верен купувач.